Over ons

Als je op zoek bent naar een breed assortiment comfortabele en modieuze schoenen, blader dan gewoon door onze uitgebreide schoenencollectie. Wij zijn gespecialiseerd in sportschoenen voor een comfortabele hardloopervaring en plezier in hart en nieren. We zullen ons best doen om aan alle behoeften van de klant te voldoen. Welkom klanten om in de nabije toekomst een duurzame partnerschaps-vriendschap met ons op te bouwen. We kijken ernaar uit om binnenkort met u samen te werken! Onze schoenen zijn van de hoogste kwaliteit en onze stijlen variëren van sportschoenen tot urban lifestyle schoenen.

We zijn er trots op dat we niet alleen de grootste en meest gewilde collectie producten hebben, maar ook de laagste prijzen en de beste klantenservice van alle online sneakers. Hoewel onze prijzen gemiddeld 25% lager zijn dan die van onze concurrenten, bieden we ondersteuning die kan wedijveren met de beste online winkels. Onze fulltime, vriendelijke medewerkers zijn toegewijd om uw vragen te beantwoorden en zullen elke voicemail of e-mail beantwoorden die binnen dezelfde werkdag, zeven dagen per week, wordt ontvangen.

Degenen die nerveus of ongemakkelijk zijn bij het doen van een online aankoop, hebben niets te vrezen wanneer ze winkelen bij bettersnkrs.com. Bij bettersnkrs.com worden alle transacties verwerkt met 256 bit SecureTrust SSL-codering, zodat uw informatie privé is en niet beschikbaar is voor potentiële hackers en identiteitsdieven. Bij bettersnkrs.com worden bestellingen niet alleen gegarandeerd geleverd, maar ook gegarandeerd snel geleverd.

Onze belofte aan jou

We garanderen dat alles wat we verkopen splinternieuw is.
We verkopen alleen echte producten van geautoriseerde bronnen.
Wij verkopen geen namaakartikelen, kopieën, parallelimport, secondes of winkelvervuilde artikelen.
We zijn gepassioneerd door uitzonderlijke klantenservice: snel, vriendelijk en professioneel.
Wij zijn leiders op het gebied van innovatie en design die atleten van alle vaardigheidsniveaus willen helpen bij het bereiken van topprestaties met elk product dat we op de markt brengen.
We kiezen de beste producten die beschikbaar zijn om u superieure kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te bieden.
We voegen constant nieuwe items toe aan deze website, dus kom ons binnenkort nog een keer bezoeken.
We zijn consumentgericht en daarom verbeteren we continu de kwaliteit, het uiterlijk, het gevoel en het imago van onze producten en onze organisatiestructuren om de verwachtingen van de consument te evenaren en te overtreffen en om ze de hoogste waarde te bieden.

Werk uren

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week op onze site winkelen.
De openingstijden van ons kantoor voor klantenservice zijn van 9.00 uur tot 17.00 uur Britse tijd, van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van feestdagen.
Wij streven ernaar om uw e-mails en eventuele telefonische berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Als je vragen, opmerkingen of gewoon zin hebt om te chatten, aarzel dan niet Neem contact op. We zijn niet alleen vriendelijk, maar ook uiterst discreet, en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke winkelervaring heeft.